Bemanningsarbete för barnmorska i Nyköping

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Då är detta uppdrag något för dig.

Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter som befinner sig på denna avdelning. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Behovet finns främst på natten. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på kvinnoklinik, kan kombineras med BB men inget krav.

Vårdplatser: 6 stycken BB 8 st

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

.

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag hos Agila?

Som barnmorska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Att ta sjuksköterskearbete i Nyköping

I Nyköpings kommun finns allt i ett behagligt format med korta avstånd, trevliga människor och närhet till naturen. Huvudorten är dessutom kändis: grundades år 1187 och är därmed en av Sveriges äldsta städer Nyköpings kommun är en plats där nytt växer med gammalt; bland fiskartorp från 1700-talet växer småorterna runt Nyköping som Stigtomta, Stavsjö och Ålberga, både i bebyggelse och invånare, var och en med sin egen karaktär och fördel. Rosvalla Nyköping Eventcenter är en högklassig arena som erbjuder både ishallar, tennis, bowling och multihall för sport, mässor och konserter. Är utomhusaktivitet mer av ditt intresse har Nyköping har 100 mil Sörmlandsled för kajalpaddling, 50 mil ridled och 70 mil cykelleder.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Nyköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xhaæaaent mccfgwgf, Pgecpblfyplnjc
Tidsperiod
4-13
Efterfrågad kompetens
Barnmorska (utbildad) eller Barnmorska (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uxiåtgjfo mnfxuwvc ead gd QCPÆDQAO
Region/kommun
Södermanland/Nyköping
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka