Bemanningsjobb för barnmorska i Nyköping

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en förlösande barnmorska för att stärka upp sin verksamhet.

Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar

tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter som befinner sig på denna avdelning.

Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo. Uppdraget kommer att innebära sedvanligt arbete för en förlösande barnmorska.

Till detta uppdrag söker vi dig som har minst tre års erfarenhet av arbete på förlossningsklinik. Du som söker ska även ha erfarenhet av förlossning samt BB.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som barnmorska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Nyköping en spännande plats för sjuksköterskejobb

I Nyköpings kommun finns allt i ett behagligt format med korta avstånd, trevliga människor och närhet till naturen. Huvudorten är dessutom kändis: grundades år 1187 och är därmed en av Sveriges äldsta städer Nyköpings kommun är en plats där nytt växer med gammalt; bland fiskartorp från 1700-talet växer småorterna runt Nyköping som Stigtomta, Stavsjö och Ålberga, både i bebyggelse och invånare, var och en med sin egen karaktär och fördel. Rosvalla Nyköping Eventcenter är en högklassig arena som erbjuder både ishallar, tennis, bowling och multihall för sport, mässor och konserter. Är utomhusaktivitet mer av ditt intresse har Nyköping har 100 mil Sörmlandsled för kajalpaddling, 50 mil ridled och 70 mil cykelleder.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Nyköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pcråjldgv soocwthi Pækggdtmwnk/NM
Tidsperiod
4-13
Efterfrågad kompetens
Barnmorska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vrjfxs aæl c Twkæboxh
Region/kommun
Södermanland/Nyköping
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka