Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Nyköping

Söker du ett uppdrag där du har möjlighet att utvecklas i din roll som sjuksköterska?

På denna rehabiliteringsavdelning vårdas strokepatienter och patienter med hjärnskador efter olyckor. På avdelningen arbetar man tvärprofessionellt för att ge bästa möjliga vård. I arbetet ingår att planera och utföra omvårdnadsinsatser, läkemedelshantering, rondarbete, kontakt med anhöriga, dokumentation och mer.

Du som söker kan förvänta dig ett spännande och stimulerande arbete med trevliga kollegor.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Sjuksköterskejobb hos Agila sjuksköterska

Som sjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Nyköping en spännande plats för sjukskötersketjänst

I Nyköpings kommun finns allt i ett behagligt format med korta avstånd, trevliga människor och närhet till naturen. Huvudorten är dessutom kändis: grundades år 1187 och är därmed en av Sveriges äldsta städer Nyköpings kommun är en plats där nytt växer med gammalt; bland fiskartorp från 1700-talet växer småorterna runt Nyköping som Stigtomta, Stavsjö och Ålberga, både i bebyggelse och invånare, var och en med sin egen karaktär och fördel. Rosvalla Nyköping Eventcenter är en högklassig arena som erbjuder både ishallar, tennis, bowling och multihall för sport, mässor och konserter. Är utomhusaktivitet mer av ditt intresse har Nyköping har 100 mil Sörmlandsled för kajalpaddling, 50 mil ridled och 70 mil cykelleder.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Nyköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dcdåksyxp lqrvstqc Lpwepkycr/Fwngds/Jrqoajnqj
Tidsperiod
47-5 (2023)
Efterfrågad kompetens
Geriatrik (utbildad) eller Geriatrik (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ctbæxmsfa axbivrrp, Fhuwbxnukm Wsow i Opbæbaef
Region/kommun
Södermanland/Nyköping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka