Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Nyköping

Söker du ett uppdrag där du har möjlighet att utvecklas i din roll som sjuksköterska?

På denna rehabiliteringsavdelning vårdas strokepatienter och patienter med hjärnskador efter olyckor. På avdelningen arbetar man tvärprofessionellt för att ge bästa möjliga vård. I arbetet ingår att planera och utföra omvårdnadsinsatser, läkemedelshantering, rondarbete, kontakt med anhöriga, dokumentation och mer.

Du som söker kan förvänta dig ett spännande och stimulerande arbete med trevliga kollegor.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Sjuksköterskejobb hos Agila sjuksköterska

I rollen som sjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskearbete i Nyköping?

I Nyköpings kommun finns allt i ett behagligt format med korta avstånd, trevliga människor och närhet till naturen. Huvudorten är dessutom kändis: grundades år 1187 och är därmed en av Sveriges äldsta städer Nyköpings kommun är en plats där nytt växer med gammalt; bland fiskartorp från 1700-talet växer småorterna runt Nyköping som Stigtomta, Stavsjö och Ålberga, både i bebyggelse och invånare, var och en med sin egen karaktär och fördel. Rosvalla Nyköping Eventcenter är en högklassig arena som erbjuder både ishallar, tennis, bowling och multihall för sport, mässor och konserter. Är utomhusaktivitet mer av ditt intresse har Nyköping har 100 mil Sörmlandsled för kajalpaddling, 50 mil ridled och 70 mil cykelleder.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Nyköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cteåqspio rxgvmote Luhsbhvvd/Muokxv/Vjdifuwxo
Tidsperiod
25-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jrfæucgal cnnpksyc, Hawmfxmuhx Nhyo h feg db Nroåwwcd
Region/kommun
Södermanland/Nyköping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka