Sjuksköterska sökes till jobb i Nyköping

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska hos denna uppdragsgivare.

Hemsjukvården är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Medicinkliniken på detta sjukhus söker en sjuksköterska till sina två medicinavdelningar. På avdelningarna vårdas patienter med hjärtsjukdomar, njursjukdomar och andra internmedicinska sjukdomar. Båda avdelningarna har möjlighet till telemetriövervakning.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på medicinskavdelning.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Sjuksköterskearbete i Nyköping

I Nyköpings kommun finns allt i ett behagligt format med korta avstånd, trevliga människor och närhet till naturen. Huvudorten är dessutom kändis: grundades år 1187 och är därmed en av Sveriges äldsta städer Nyköpings kommun är en plats där nytt växer med gammalt; bland fiskartorp från 1700-talet växer småorterna runt Nyköping som Stigtomta, Stavsjö och Ålberga, både i bebyggelse och invånare, var och en med sin egen karaktär och fördel. Rosvalla Nyköping Eventcenter är en högklassig arena som erbjuder både ishallar, tennis, bowling och multihall för sport, mässor och konserter. Är utomhusaktivitet mer av ditt intresse har Nyköping har 100 mil Sörmlandsled för kajalpaddling, 50 mil ridled och 70 mil cykelleder.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Nyköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ndeætfysq fwkohcjb Opfjygwlul wjhuakdqjus
Tidsperiod
24-33
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pvqykk cær h bif hh Goiædkpm
Region/kommun
Södermanland/Nyköping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka