Bemanningsjobb för operationssjuksköterska i Nyköping

Vill bli en del av ett glatt och positivt team på denna operationsklinik? Då ska du söka detta uppdrag.

Här bedrivs kvalificerad anestesi- och operationssjukvård inom flera specialiteter: kirurgi, urologi, gynekologi och öron-näsa-hals. Kliniken arbetar systematiskt med patientsäkerhet för att kunna erbjuda en säker vård med hög kvalitet.

Som sjuksköterska får du ett omväxlande arbete, kompetenta kollegor och en god arbetsmiljö. Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på operationsklinik.

Enheten söker dig, sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Sjuksköterskearbete via Agila operationssjuksköterska

Som operationssjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Nyköping?

I Nyköpings kommun finns allt i ett behagligt format med korta avstånd, trevliga människor och närhet till naturen. Huvudorten är dessutom kändis: grundades år 1187 och är därmed en av Sveriges äldsta städer Nyköpings kommun är en plats där nytt växer med gammalt; bland fiskartorp från 1700-talet växer småorterna runt Nyköping som Stigtomta, Stavsjö och Ålberga, både i bebyggelse och invånare, var och en med sin egen karaktär och fördel. Rosvalla Nyköping Eventcenter är en högklassig arena som erbjuder både ishallar, tennis, bowling och multihall för sport, mässor och konserter. Är utomhusaktivitet mer av ditt intresse har Nyköping har 100 mil Sörmlandsled för kajalpaddling, 50 mil ridled och 70 mil cykelleder.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Nyköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Blwånjedy oqlspdfw Evbalhjuqdevnqxllc
Tidsperiod
40-48
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vxuædkshp sgvpakxl bbg fc Kbmætivo
Region/kommun
Södermanland/Nyköping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka