Operationssjuksköterska sökes till uppdrag i Nyköping

Vill bli en del av ett glatt och positivt team på denna operationsklinik? Då ska du söka detta uppdrag.

Här bedrivs kvalificerad anestesi- och operationssjukvård inom flera specialiteter: kirurgi, urologi, gynekologi och öron-näsa-hals. Kliniken arbetar systematiskt med patientsäkerhet för att kunna erbjuda en säker vård med hög kvalitet.

Som sjuksköterska får du ett omväxlande arbete, kompetenta kollegor och en god arbetsmiljö. Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på operationsklinik.

Enheten söker dig, sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som operationssjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta sjuksköterskejobb i Nyköping

I Nyköpings kommun finns allt i ett behagligt format med korta avstånd, trevliga människor och närhet till naturen. Huvudorten är dessutom kändis: grundades år 1187 och är därmed en av Sveriges äldsta städer Nyköpings kommun är en plats där nytt växer med gammalt; bland fiskartorp från 1700-talet växer småorterna runt Nyköping som Stigtomta, Stavsjö och Ålberga, både i bebyggelse och invånare, var och en med sin egen karaktär och fördel. Rosvalla Nyköping Eventcenter är en högklassig arena som erbjuder både ishallar, tennis, bowling och multihall för sport, mässor och konserter. Är utomhusaktivitet mer av ditt intresse har Nyköping har 100 mil Sörmlandsled för kajalpaddling, 50 mil ridled och 70 mil cykelleder.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Nyköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gdvåxkbnp xngputev Grgiylfsmujffnwjtt
Tidsperiod
23-34
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wknæmlfiq plhujhmu cah bd Gptæmyuh
Region/kommun
Södermanland/Nyköping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka