Operationssjuksköterska sökes till uppdrag i Nyköping

Vill bli en del av ett glatt och positivt team på denna operationsklinik? Då ska du söka detta uppdrag.

Här bedrivs kvalificerad anestesi- och operationssjukvård inom flera specialiteter: kirurgi, urologi, gynekologi och öron-näsa-hals. Kliniken arbetar systematiskt med patientsäkerhet för att kunna erbjuda en säker vård med hög kvalitet.

Som sjuksköterska får du ett omväxlande arbete, kompetenta kollegor och en god arbetsmiljö. Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på operationsklinik.

Enheten söker dig, sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

Arbetet som operationssjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Varför sjuksköterskeuppdrag i Nyköping?

I Nyköpings kommun finns allt i ett behagligt format med korta avstånd, trevliga människor och närhet till naturen. Huvudorten är dessutom kändis: grundades år 1187 och är därmed en av Sveriges äldsta städer Nyköpings kommun är en plats där nytt växer med gammalt; bland fiskartorp från 1700-talet växer småorterna runt Nyköping som Stigtomta, Stavsjö och Ålberga, både i bebyggelse och invånare, var och en med sin egen karaktär och fördel. Rosvalla Nyköping Eventcenter är en högklassig arena som erbjuder både ishallar, tennis, bowling och multihall för sport, mässor och konserter. Är utomhusaktivitet mer av ditt intresse har Nyköping har 100 mil Sörmlandsled för kajalpaddling, 50 mil ridled och 70 mil cykelleder.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Nyköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bxuæidmk bpasjmod, Qnytdternqniqnmunoe
Tidsperiod
35-41
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cpfåcqfmo jpowpcdb biidd Khhæwrld
Region/kommun
Södermanland/Nyköping
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka