Bemanningsarbete för intensivvårdssjuksköterska i Oskarshamn

Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på denna akutvårdsavdelning. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Patienterna du möter är i varierande behov av vård och du behöver vara flexibel samt självgående för att trivas i rollen. Arbetet omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutvårdsavdelning. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga vård.

Enheten söker dig, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta sjuksköterskejobb hos Agila?

Trivs du med att arbeta som intensivvårdssjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Oskarshamn

Förutom staden Oskarshamn finns tätorterna Bockara, Figeholm, Fårbo, Kristdala eller Påskallavik som erbjuder hav såväl som insjö, skogar och aktiva jordbruksbygder. Varför inte besöka det lokala biblioteket, konsthallen, museer eller biografen med 3 salonger? Kända ansikten är bland annat hovläkaren Axel Munthe som levde runt sekelskiftet. En av Oskarshamns nu mest kända personer är socialdemokraternas tidigare partiordförande Håkan Juholt. Staden är även känd för bland annat färjetrafik till Visby på Gotland och Byxelkrok på Öland.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Oskarshamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jbwdqumwofh xqtqxwg RLL
Tidsperiod
4-35
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet), Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Såxwæhqp d MNYUSIQHYU
Region/kommun
Kalmar/Oskarshamn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka