Vi söker intensivvårdssjuksköterska till uppdrag i Oskarshamn

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag på akutmottagningen.

Här möter du patienter med varierande sjukdomstillstånd som är i behov av akutsjukvård. I arbetsuppgifterna ingår att bedöma/triagera medicinska, kirurgiska och ortopediska patienter. Utöver detta provtagning, EKG och sedvanligt arbete på akutmottagning. Uppdraget erbjuder ett stimulerande och händelserikt arbete där patientens hälsa står i centrum.

Till detta uppdrags sökes en sjuksköterska med intresse av akutvård, gärna med tidigare erfarenhet. Du som söker bör ha vana av defibrillator och CPAP samt A-HLR (inklusive barn-HLR).

Om du tycker detta låter intressant, tveka inte på att skicka in din ansökan nu!

Varför ta sjukskötersketjänst hos Agila?

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Oskarshamn en spännande plats för sjuksköterskejobb

Förutom staden Oskarshamn finns tätorterna Bockara, Figeholm, Fårbo, Kristdala eller Påskallavik som erbjuder hav såväl som insjö, skogar och aktiva jordbruksbygder. Varför inte besöka det lokala biblioteket, konsthallen, museer eller biografen med 3 salonger? Kända ansikten är bland annat hovläkaren Axel Munthe som levde runt sekelskiftet. En av Oskarshamns nu mest kända personer är socialdemokraternas tidigare partiordförande Håkan Juholt. Staden är även känd för bland annat färjetrafik till Visby på Gotland och Byxelkrok på Öland.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Oskarshamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ylgixwxspna ltgkmgy, Tjtceapenrrevaal
Tidsperiod
4-35
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet), Intensivvård (utbildad), Intensivvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aætiågss c DYARCLRMNQ
Region/kommun
Kalmar/Oskarshamn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka