Intensivvårdssjuksköterska sökes till uppdrag i Oskarshamn

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare.

Denna hjärtavdelning/HIA söker fler sjuksköterskor till sitt team. Här behandlas och vårdas patienter med hjärtrelaterade besvär så som kranskärlssjukdom, hjärtsvikt och rytmrubbningar.

Arbetet är omväxlande och du jobbar såväl självständigt som i team med läkare, undersköterskor och fysioterapeuter. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på hjärtavdelning. För dig som vill ha ett lärorikt arbete på en arbetsplats där personalen stöttar och hjälper varandra passar detta uppdrag perfekt.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som intensivvårdssjuksköterska

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som intensivvårdssjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Oskarshamn

Förutom staden Oskarshamn finns tätorterna Bockara, Figeholm, Fårbo, Kristdala eller Påskallavik som erbjuder hav såväl som insjö, skogar och aktiva jordbruksbygder. Varför inte besöka det lokala biblioteket, konsthallen, museer eller biografen med 3 salonger? Kända ansikten är bland annat hovläkaren Axel Munthe som levde runt sekelskiftet. En av Oskarshamns nu mest kända personer är socialdemokraternas tidigare partiordförande Håkan Juholt. Staden är även känd för bland annat färjetrafik till Visby på Gotland och Byxelkrok på Öland.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Oskarshamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dquoeluldev vrkakee, Vrsynkbfrrpqeeywwvjmr (c)
Tidsperiod
32-39
Efterfrågad kompetens
Intensivvård eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fåvwåogl e bbged Ipcsgomira
Region/kommun
Kalmar/Oskarshamn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka