Bemanningsuppdrag för sjuksköterska i Oskarshamn

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare.

Denna hjärtavdelning/HIA söker fler sjuksköterskor till sitt team. Här behandlas och vårdas patienter med hjärtrelaterade besvär så som kranskärlssjukdom, hjärtsvikt och rytmrubbningar.

Arbetet är omväxlande och du jobbar såväl självständigt som i team med läkare, undersköterskor och fysioterapeuter. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på hjärtavdelning. För dig som vill ha ett lärorikt arbete på en arbetsplats där personalen stöttar och hjälper varandra passar detta uppdrag perfekt.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Sjukskötersketjänst via Agila sjuksköterska

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför sjuksköterskejobb i Oskarshamn?

Förutom staden Oskarshamn finns tätorterna Bockara, Figeholm, Fårbo, Kristdala eller Påskallavik som erbjuder hav såväl som insjö, skogar och aktiva jordbruksbygder. Varför inte besöka det lokala biblioteket, konsthallen, museer eller biografen med 3 salonger? Kända ansikten är bland annat hovläkaren Axel Munthe som levde runt sekelskiftet. En av Oskarshamns nu mest kända personer är socialdemokraternas tidigare partiordförande Håkan Juholt. Staden är även känd för bland annat färjetrafik till Visby på Gotland och Byxelkrok på Öland.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Oskarshamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gnnovwcravc dqrhvlh Naahpwb taa i/WKS
Tidsperiod
4-35
Efterfrågad kompetens
Intensivvård (utbildad), Intensivvård (erfarenhet), Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mæsuægvg d ehbbc Muffkywqjm
Region/kommun
Kalmar/Oskarshamn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka