Bemanningsjobb för sjuksköterska i Oskarshamn

Är du på jakt efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då är det här uppdraget på denna arbetsplats något för dig.

Här blir du en viktig del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av högsta kvalitet. Uppdraget innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska inom hemsjukvården, SÄBO samt LSS. Du kommer att delta i och ansvara för vanliga arbetsmoment, med fokus på omvårdnad, medicinering, provtagning med mera.

Här ges du möjlighet att utvecklas både som individ och i din yrkesroll.

Att ta sjuksköterskeuppdrag som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Oskarshamn en spännande plats för sjuksköterskejobb

Förutom staden Oskarshamn finns tätorterna Bockara, Figeholm, Fårbo, Kristdala eller Påskallavik som erbjuder hav såväl som insjö, skogar och aktiva jordbruksbygder. Varför inte besöka det lokala biblioteket, konsthallen, museer eller biografen med 3 salonger? Kända ansikten är bland annat hovläkaren Axel Munthe som levde runt sekelskiftet. En av Oskarshamns nu mest kända personer är socialdemokraternas tidigare partiordförande Håkan Juholt. Staden är även känd för bland annat färjetrafik till Visby på Gotland och Byxelkrok på Öland.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Oskarshamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jaqogorbmdc ppolke
Tidsperiod
25-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kjpwwtajnd h hhidi Fvmkmvsvbc
Region/kommun
Kalmar/Oskarshamn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka