Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Oskarshamn

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag? Detta mindre sjukhus är i behov av fler sjuksköterskor för att stärka upp avdelningen.

Här vårdas patienter med sjukdom i mag-tarmkanalen, gallvägar, lever, bukspottkörtel, luftvägar, lungor och brösthåla.

Om du vill ha ett roligt, omväxlande och intressant arbete med tempo samt utvecklingsmöjligheter passar detta uppdrag perfekt. Här blir du en del av en härlig arbetsgrupp som tillsammans säkerställer god vård till patienten. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på medicinklinik.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på medicinkliniken.

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför sjuksköterskejobb i Oskarshamn?

Förutom staden Oskarshamn finns tätorterna Bockara, Figeholm, Fårbo, Kristdala eller Påskallavik som erbjuder hav såväl som insjö, skogar och aktiva jordbruksbygder. Varför inte besöka det lokala biblioteket, konsthallen, museer eller biografen med 3 salonger? Kända ansikten är bland annat hovläkaren Axel Munthe som levde runt sekelskiftet. En av Oskarshamns nu mest kända personer är socialdemokraternas tidigare partiordförande Håkan Juholt. Staden är även känd för bland annat färjetrafik till Visby på Gotland och Byxelkrok på Öland.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Oskarshamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gpnxajgybnu ijfhvhu xmcoavc kvo a
Tidsperiod
24-29
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Våakæubu c geiib Wilghotrpa
Region/kommun
Kalmar/Oskarshamn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka