Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Oskarshamn

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare.

Denna hjärtavdelning/HIA söker fler sjuksköterskor till sitt team. Här behandlas och vårdas patienter med hjärtrelaterade besvär så som kranskärlssjukdom, hjärtsvikt och rytmrubbningar.

Arbetet är omväxlande och du jobbar såväl självständigt som i team med läkare, undersköterskor och fysioterapeuter. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på hjärtavdelning. För dig som vill ha ett lärorikt arbete på en arbetsplats där personalen stöttar och hjälper varandra passar detta uppdrag perfekt.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Varför ta sjuksköterskeuppdrag via Agila?

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Sjuksköterskejobb i Oskarshamn

Förutom staden Oskarshamn finns tätorterna Bockara, Figeholm, Fårbo, Kristdala eller Påskallavik som erbjuder hav såväl som insjö, skogar och aktiva jordbruksbygder. Varför inte besöka det lokala biblioteket, konsthallen, museer eller biografen med 3 salonger? Kända ansikten är bland annat hovläkaren Axel Munthe som levde runt sekelskiftet. En av Oskarshamns nu mest kända personer är socialdemokraternas tidigare partiordförande Håkan Juholt. Staden är även känd för bland annat färjetrafik till Visby på Gotland och Byxelkrok på Öland.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Oskarshamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gpyohwukpsh fkphwch Whltgvq qpy b/KCF
Tidsperiod
24-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Væhhæhpn f idagc Mnwviqmxrx
Region/kommun
Kalmar/Oskarshamn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka