Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Oskarshamn

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag på akutmottagningen.

Här möter du patienter med varierande sjukdomstillstånd som är i behov av akutsjukvård. I arbetsuppgifterna ingår att bedöma/triagera medicinska, kirurgiska och ortopediska patienter. Utöver detta provtagning, EKG och sedvanligt arbete på akutmottagning. Uppdraget erbjuder ett stimulerande och händelserikt arbete där patientens hälsa står i centrum.

Till detta uppdrags sökes en sjuksköterska med intresse av akutvård, gärna med tidigare erfarenhet. Du som söker bör ha vana av defibrillator och CPAP samt A-HLR (inklusive barn-HLR).

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjukskötersketjänst i Oskarshamn

Förutom staden Oskarshamn finns tätorterna Bockara, Figeholm, Fårbo, Kristdala eller Påskallavik som erbjuder hav såväl som insjö, skogar och aktiva jordbruksbygder. Varför inte besöka det lokala biblioteket, konsthallen, museer eller biografen med 3 salonger? Kända ansikten är bland annat hovläkaren Axel Munthe som levde runt sekelskiftet. En av Oskarshamns nu mest kända personer är socialdemokraternas tidigare partiordförande Håkan Juholt. Staden är även känd för bland annat färjetrafik till Visby på Gotland och Byxelkrok på Öland.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Oskarshamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cmukaylexdf ufoksbm, Lqxjvypwhmfdqcee
Tidsperiod
25-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aæbxæwbd g efb hb NLMWDDXDCG
Region/kommun
Kalmar/Oskarshamn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka