Ledigt jobb för sjuksköterska i Oskarshamn

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare.

Denna hjärtavdelning/HIA söker fler sjuksköterskor till sitt team. Här behandlas och vårdas patienter med hjärtrelaterade besvär så som kranskärlssjukdom, hjärtsvikt och rytmrubbningar.

Arbetet är omväxlande och du jobbar såväl självständigt som i team med läkare, undersköterskor och fysioterapeuter. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på hjärtavdelning. För dig som vill ha ett lärorikt arbete på en arbetsplats där personalen stöttar och hjälper varandra passar detta uppdrag perfekt.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Sjuksköterskearbete hos Agila sjuksköterska

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Sjuksköterskearbete i Oskarshamn

Förutom staden Oskarshamn finns tätorterna Bockara, Figeholm, Fårbo, Kristdala eller Påskallavik som erbjuder hav såväl som insjö, skogar och aktiva jordbruksbygder. Varför inte besöka det lokala biblioteket, konsthallen, museer eller biografen med 3 salonger? Kända ansikten är bland annat hovläkaren Axel Munthe som levde runt sekelskiftet. En av Oskarshamns nu mest kända personer är socialdemokraternas tidigare partiordförande Håkan Juholt. Staden är även känd för bland annat färjetrafik till Visby på Gotland och Byxelkrok på Öland.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Oskarshamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ccfbbtqgpdn aswkunv, Mcfvdkbjvrwmhhilmqwgg (f)
Tidsperiod
24-27, 31-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yåhnåcei h fadff Lenkustjvb
Region/kommun
Kalmar/Oskarshamn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka