Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Oskarshamn

Är du redo för ett spännande uppdrag på en operationsavdelning? Då är det detta uppdrag du ska söka. Denna uppdragsgivare söker nu ett flertal sjuksköterskor till sin verksamhet.

Till denna avdelning kommer du om du ska genomgå en planerad operation inom ortopedi, kirurgi eller urologi. Detta uppdrag innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på operationsavdelning.

Detta uppdrag erbjuder ett spännande och stimulerande arbete där du får träffa patienter i olika åldrar.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av ortopedi, kirurgi samt gynekologi.

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför sjuksköterskejobb i Oskarshamn?

Förutom staden Oskarshamn finns tätorterna Bockara, Figeholm, Fårbo, Kristdala eller Påskallavik som erbjuder hav såväl som insjö, skogar och aktiva jordbruksbygder. Varför inte besöka det lokala biblioteket, konsthallen, museer eller biografen med 3 salonger? Kända ansikten är bland annat hovläkaren Axel Munthe som levde runt sekelskiftet. En av Oskarshamns nu mest kända personer är socialdemokraternas tidigare partiordförande Håkan Juholt. Staden är även känd för bland annat färjetrafik till Visby på Gotland och Byxelkrok på Öland.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Oskarshamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qqefelfitos auldvgb, Ydsbuetum/Hqdjtmur
Tidsperiod
35-46
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aæklæojc g cggag Uevgcofotg
Region/kommun
Kalmar/Oskarshamn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka