Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Oskarshamn

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag? Detta mindre sjukhus är i behov av fler sjuksköterskor för att stärka upp avdelningen.

Här vårdas patienter med sjukdom i mag-tarmkanalen, gallvägar, lever, bukspottkörtel, luftvägar, lungor och brösthåla.

Om du vill ha ett roligt, omväxlande och intressant arbete med tempo samt utvecklingsmöjligheter passar detta uppdrag perfekt. Här blir du en del av en härlig arbetsgrupp som tillsammans säkerställer god vård till patienten. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på medicinklinik.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på medicinkliniken.

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Oskarshamn en spännande plats för sjuksköterskejobb

Förutom staden Oskarshamn finns tätorterna Bockara, Figeholm, Fårbo, Kristdala eller Påskallavik som erbjuder hav såväl som insjö, skogar och aktiva jordbruksbygder. Varför inte besöka det lokala biblioteket, konsthallen, museer eller biografen med 3 salonger? Kända ansikten är bland annat hovläkaren Axel Munthe som levde runt sekelskiftet. En av Oskarshamns nu mest kända personer är socialdemokraternas tidigare partiordförande Håkan Juholt. Staden är även känd för bland annat färjetrafik till Visby på Gotland och Byxelkrok på Öland.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Oskarshamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wjivfhoxrho dymgusi, Ncyejtypahxeyjnhnx (c)
Tidsperiod
32-39
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oåyfåikk d bdbfd Jxlpqyqiou
Region/kommun
Kalmar/Oskarshamn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka