Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Oskarshamn

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag? Detta mindre sjukhus är i behov av fler sjuksköterskor för att stärka upp avdelningen.

Här vårdas patienter med sjukdom i mag-tarmkanalen, gallvägar, lever, bukspottkörtel, luftvägar, lungor och brösthåla.

Om du vill ha ett roligt, omväxlande och intressant arbete med tempo samt utvecklingsmöjligheter passar detta uppdrag perfekt. Här blir du en del av en härlig arbetsgrupp som tillsammans säkerställer god vård till patienten. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på medicinklinik.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på medicinkliniken.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför sjuksköterskearbete i Oskarshamn?

Förutom staden Oskarshamn finns tätorterna Bockara, Figeholm, Fårbo, Kristdala eller Påskallavik som erbjuder hav såväl som insjö, skogar och aktiva jordbruksbygder. Varför inte besöka det lokala biblioteket, konsthallen, museer eller biografen med 3 salonger? Kända ansikten är bland annat hovläkaren Axel Munthe som levde runt sekelskiftet. En av Oskarshamns nu mest kända personer är socialdemokraternas tidigare partiordförande Håkan Juholt. Staden är även känd för bland annat färjetrafik till Visby på Gotland och Byxelkrok på Öland.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Oskarshamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uxbiamdgxxa trpawvi ekelaaa cax e
Tidsperiod
13-35
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oæqnåtwe g Vsbbpayhgp
Region/kommun
Kalmar/Oskarshamn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka