Agila söker anestesisjuksköterska till uppdrag i Oslo

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av dig för att stärka upp sin anestesiavdelning.

Som sjuksköterska kommer du att möta patienter med varierande sjukdomstillstånd och vårdbehov. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter såsom omvårdnad, läkemedelshantering, dokumentation och mer. Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor. Arbetet är omväxlande och ger stora möjligheter att utveckla din kompetens.

Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta sjuksköterskejobb hos Agila?

Trivs du med att arbeta som anestesisjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Oslo en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Amanda Fröling
Amanda Fröling / Teamleader
Oslo
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gignfgshujecbd, Gdpywwgw
Tidsperiod
40-50
Efterfrågad kompetens
Anestesi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hnfwtthsqktagwk be bcia VJIW
Region/kommun
Oslo/Vmoi
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka