Barnsjuksköterska sökes till arbete i Oslo

Enheten söker dig, intensivvårdssjuksköterska alternativt barnsjuksköterska med kompetens inom intensivvård. Önskvärt med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på barnintensivvårdsavdelning.

Arbetstiderna för uppdraget varierar, schema diskuteras vid eventuell tillsättning.

Be oss gärna om kontakt genom att klicka på knappen nedan, så ringer vi upp och berättar mer om uppdraget och vad vi skulle kunna erbjuda just dig!

Varför ta sjuksköterskearbete via Agila?

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som barnsjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta sjukskötersketjänst i Oslo

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Amanda Fröling
Amanda Fröling / Teamleader
Oslo
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yuafoåb bcg, Mwcikwxkfhtim
Tidsperiod
25-33
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad), Barn (erfarenhet), Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ucwugeswnk eeb ccad Wbyc
Region/kommun
Oslo/Mvwv
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka