Ledigt jobb för intensivvårdssjuksköterska i Oslo

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Är du även kanske intresserad av att testa på hur det är att arbeta i Norge? Perfekt! Verksamheten är nämligen i behov av fler kompetenta medarbetare.

Avdelningens huvuduppgift är att erbjuda snabb diagnostik och behandling för alla typer av akuta internmedicinska tillstånd. Avdelningen har även närsjukhusfunktion och tar hand om de värsta internmedicinska patienterna.

Avdelningen har två bäddsektioner: Medicinsk observationsplats (17 bäddar) och Medicinsk intensivvårdsavdelning (10 bäddar). Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Att ta arbete som intensivvårdssjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Oslo

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Andreas Morin
Andreas Morin / Konsultchef
Oslo
Faktaruta
Uppdragsgivare
Necamåq vkq, Xvxwloxfsoyr
Tidsperiod
12-35
Efterfrågad kompetens
Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kkovkovffr bif egfg FVBW
Region/kommun
Oslo/Jsbj
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka