Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Oslo

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna arbetsplats. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård till de allra minsta i samhället.

Sektionen på Rikshospitalet har totalt 20 vårdplatser. I cirka 60 % av bäddarna på Rikshospitalet bedrivs intensivvård. Barnen i de andra sängarna är mer stabila och det är fokus på tillväxt och stabilitet fram till utskrivning.

Vill du testa på uppdrag i Norge? Då ska du söka detta uppdrag!

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba med barn.

Låter detta som något för dig? Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta sjuksköterskearbete via Agila?

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Oslo?

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Amanda Fröling
Amanda Fröling / Teamleader
Oslo
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ueeiaxpjtkouro, Chqøytidgpupas
Tidsperiod
51-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qfsluhglhkjtoyu aa aihi RRUJ
Region/kommun
Oslo/Viwp
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka