Agila söker ambulanssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Denna enhet söker nu en sjuksköterska med en stark självständig natur och en förmåga att ta initiativ för ett spännande uppdrag inom akutsjukvården.

Du kommer att agera som första kontaktpunkt för att bedöma och hantera patienternas tillstånd, ge akutvård och nödvändiga medicinska behandlingar samt transportera dem till sjukhus eller andra vårdinrättningar när det krävs.

Om du är en dedikerad och kvalificerad sjuksköterska med en passion för akutsjukvård och vill arbeta i en dynamisk och utmanande miljö, kan detta uppdrag vara perfekt för dig.

Sjukskötersketjänst via Agila ambulanssjuksköterska

Att arbeta som ambulanssjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Sjuksköterskejobb i Pajala

I kommunen lever ortsborna enligt devisen: "Ett gott liv i en levande kommun." I Pajala finns inte mindre än 82 byar av olika storlek som fortfarande är bebodda, däribland Korpilombolo och Muonionalusta. Trots kommunens ringa storlek sett till befolkning så finns här ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Det finns många kulturutövare som satt Pajala kommun på kartan genom åren. Däribland Mikael Niemi, författare till Populärmusik från Vittlua, Lotta Engberg eller folkmusikbanden Jord och Raj Raj. Visste du att Pajala har ett av världens största solur på 38,33 m i diameter, stående mitt i centrum? Värt ett besök!

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Pajala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dådlvmdxbtvfw Elncoj
Tidsperiod
18-22, 24-35
Efterfrågad kompetens
Ambulans
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jnyhyliåcwy ici dbhcg Hoktgo
Region/kommun
Norrbotten/Pajala
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka