Vi söker barnmorska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Pajala

Är du redo att testa på ett nytt uppdrag där du får utvecklas både i din yrkesroll samt som person? Då ska du söka detta uppdrag!

Verksamheten består av distriktsläkare, distriktssköterskor, avancerade kliniska sjuksköterskor, barn- och mödravård, diabetes, astma, KBT samt sjukgymnastik, arbetsterapi, röntgen, ljusbehandling, laboratorietjänster.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskearbete som barnmorska via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som barnmorska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Varför sjuksköterskearbete i Pajala?

I kommunen lever ortsborna enligt devisen: "Ett gott liv i en levande kommun." I Pajala finns inte mindre än 82 byar av olika storlek som fortfarande är bebodda, däribland Korpilombolo och Muonionalusta. Trots kommunens ringa storlek sett till befolkning så finns här ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Det finns många kulturutövare som satt Pajala kommun på kartan genom åren. Däribland Mikael Niemi, författare till Populärmusik från Vittlua, Lotta Engberg eller folkmusikbanden Jord och Raj Raj. Visste du att Pajala har ett av världens största solur på 38,33 m i diameter, stående mitt i centrum? Värt ett besök!

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Pajala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gshfuh gåmsjffieulx
Tidsperiod
48-4 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barnmorska (utbildad), Barnmorska (erfarenhet) eller Distrikt-/primärvårdssjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cjysnfc. gea TXIWFS
Region/kommun
Norrbotten/Pajala
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka