Agila söker akutsjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget! Lasarettet är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

För ett uppdrag inom akutsjukvården sökes nu en självgående och initiativtagande sjuksköterska. Verksamheten innefattar intensivvård, akutmottagning och ambulansverksamhet. Som sjuksköterska kommer du att rotera mellan IVA och akuten, samt IVA och ambulans.

Arbetet innefattar sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på akutmottagning. Du arbetar självständigt och i team med att ta emot, bedöma samt omhänderta akut sjuka patienter.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av intensivvård samt arbete på denna typ av mottagning.

Sjuksköterskeuppdrag via Agila akutsjuksköterska

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som akutsjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Att ta sjukskötersketjänst i Piteå

Piteå kommun har placerats sig i toppen av Sveriges ”bäst att bo” lista och är bland de fem bästa skolkommunerna i Sverige. Förutom detta är det en fantastisk stad även för en kort visit. Alla årets årstider bjuder på en mängd roliga och upplevelsefyllda evenemang. Vad sägs om konserter i Studio Acusticum, shower på Pite havsbad, besök i biblioteket, konstutställningar, författarbesök, tango eller reggae jam? Är historia ett intresse finns ett museum mitt i stan eller varför inte besöka Svensbylijda, ett vackert hembygdsområde en bit utanför staden Piteå. Du missar väl inte Piteås nationalrätt? Pitepalt! Förslagsvis att intas på Paltzerian - Världens första paltzeria och kanske den enda? Här serveras genuin mat med Norrbottniska råvaror.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Piteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hrjuå vdxacwe FTBI
Tidsperiod
52-3 (2024)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Afhrgxyrmbæecm hii aa XKLXÆ
Region/kommun
Norrbotten/Piteå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka