Distriktssjuksköterska sökes till jobb i Piteå

Letar du efter en spännande och givande möjlighet att utveckla din karriär inom sjukvården?

Vi erbjuder en unik möjlighet att arbeta inom primärvården och bli en viktig del av ett engagerat och erfaret team som strävar efter att leverera högkvalitativ vård till sina patienter.

Som sjuksköterska kommer du att vara involverad i sedvanliga mottagningsuppgifter, såsom telefonrådgivning, såromläggningar samt bedömning och prioritering av olika sjukdomstillstånd. Du kommer att möta patienter med varierande hälsoproblem och i alla åldrar, vilket ger dig en bred och mångsidig erfarenhet inom primärvården.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som distriktssjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Att ta sjukskötersketjänst i Piteå

Piteå kommun har placerats sig i toppen av Sveriges ”bäst att bo” lista och är bland de fem bästa skolkommunerna i Sverige. Förutom detta är det en fantastisk stad även för en kort visit. Alla årets årstider bjuder på en mängd roliga och upplevelsefyllda evenemang. Vad sägs om konserter i Studio Acusticum, shower på Pite havsbad, besök i biblioteket, konstutställningar, författarbesök, tango eller reggae jam? Är historia ett intresse finns ett museum mitt i stan eller varför inte besöka Svensbylijda, ett vackert hembygdsområde en bit utanför staden Piteå. Du missar väl inte Piteås nationalrätt? Pitepalt! Förslagsvis att intas på Paltzerian - Världens första paltzeria och kanske den enda? Här serveras genuin mat med Norrbottniska råvaror.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Piteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Demfæ JF
Tidsperiod
15-22
Efterfrågad kompetens
Distriktsjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ywåitfækmriqejk ba cddce Mdmdæ
Region/kommun
Norrbotten/Piteå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka