Ledigt jobb för sjuksköterska i Piteå

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Då är detta uppdrag på ortopedkliniken något för dig.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. På denna mottagning kommer personer med skador och sjukdomar i rörelseapparaten. Det kan vara allt från skador i skelett, leder och muskulatur.

Verksamheten söker dig som har erfarenhet inom ortopedi eller kirurgi.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Då ser vi fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta sjuksköterskejobb i Piteå

Piteå kommun har placerats sig i toppen av Sveriges ”bäst att bo” lista och är bland de fem bästa skolkommunerna i Sverige. Förutom detta är det en fantastisk stad även för en kort visit. Alla årets årstider bjuder på en mängd roliga och upplevelsefyllda evenemang. Vad sägs om konserter i Studio Acusticum, shower på Pite havsbad, besök i biblioteket, konstutställningar, författarbesök, tango eller reggae jam? Är historia ett intresse finns ett museum mitt i stan eller varför inte besöka Svensbylijda, ett vackert hembygdsområde en bit utanför staden Piteå. Du missar väl inte Piteås nationalrätt? Pitepalt! Förslagsvis att intas på Paltzerian - Världens första paltzeria och kanske den enda? Här serveras genuin mat med Norrbottniska råvaror.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Piteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dshkæ Ykfcmlu Yxq g, bligfmwn
Tidsperiod
7-36
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xnutouwrtpæikl e gaf hb Pbamå
Region/kommun
Norrbotten/Piteå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka