Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Piteå

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget! Lasarettet är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

För ett uppdrag inom akutsjukvården sökes nu en självgående och initiativtagande sjuksköterska. Verksamheten innefattar intensivvård, akutmottagning och ambulansverksamhet. Som sjuksköterska kommer du att rotera mellan IVA och akuten, samt IVA och ambulans.

Arbetet innefattar sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på akutmottagning. Du arbetar självständigt och i team med att ta emot, bedöma samt omhänderta akut sjuka patienter.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av intensivvård samt arbete på denna typ av mottagning.

Att ta arbete som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Piteå en spännande plats för sjuksköterskejobb

Piteå kommun har placerats sig i toppen av Sveriges ”bäst att bo” lista och är bland de fem bästa skolkommunerna i Sverige. Förutom detta är det en fantastisk stad även för en kort visit. Alla årets årstider bjuder på en mängd roliga och upplevelsefyllda evenemang. Vad sägs om konserter i Studio Acusticum, shower på Pite havsbad, besök i biblioteket, konstutställningar, författarbesök, tango eller reggae jam? Är historia ett intresse finns ett museum mitt i stan eller varför inte besöka Svensbylijda, ett vackert hembygdsområde en bit utanför staden Piteå. Du missar väl inte Piteås nationalrätt? Pitepalt! Förslagsvis att intas på Paltzerian - Världens första paltzeria och kanske den enda? Här serveras genuin mat med Norrbottniska råvaror.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Piteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nsqbå exkwmqj EGAY
Tidsperiod
10-11
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fxaukiinrtæsmq hfi ii YSSCÆ
Region/kommun
Norrbotten/Piteå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka