Sjuksköterska sökes till uppdrag i Piteå

Är du intresserad av internmedicin och vill utveckla din kompetens inom området? Välkommen som sjuksköterska till denna vårdavdelning med 20 vårdplatser. Här möter du en bred patientgrupp med bland annat hjärt- och kärlsjukdomar, njursjukdomar, lungsjukdomar och blodsjukdomar.

Som sjuksköterska är du omvårdnadsansvarig och arbetar i team med övriga professioner. Uppdraget är perfekt för dig som vill ha ett varierat och utvecklande arbete i växlande tempo.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Piteå en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Piteå kommun har placerats sig i toppen av Sveriges ”bäst att bo” lista och är bland de fem bästa skolkommunerna i Sverige. Förutom detta är det en fantastisk stad även för en kort visit. Alla årets årstider bjuder på en mängd roliga och upplevelsefyllda evenemang. Vad sägs om konserter i Studio Acusticum, shower på Pite havsbad, besök i biblioteket, konstutställningar, författarbesök, tango eller reggae jam? Är historia ett intresse finns ett museum mitt i stan eller varför inte besöka Svensbylijda, ett vackert hembygdsområde en bit utanför staden Piteå. Du missar väl inte Piteås nationalrätt? Pitepalt! Förslagsvis att intas på Paltzerian - Världens första paltzeria och kanske den enda? Här serveras genuin mat med Norrbottniska råvaror.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Piteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ricpæ lykthqa, Xhtbbxxcrhntr Ehp (Qf)
Tidsperiod
35-39
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wlpippucblåonw cg effad Efqjæ
Region/kommun
Norrbotten/Piteå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka