Intensivvårdssjuksköterska sökes till uppdrag i Rogaland

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna avdelning. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Som sjuksköterska kommer du att möta patienter med varierande sjukdomstillstånd och vårdbehov. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter såsom omvårdnad, läkemedelshantering, dokumentation och mer. Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor. Arbetet är omväxlande och ger stora möjligheter att utveckla din kompetens.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan!

Sjuksköterskeuppdrag hos Agila intensivvårdssjuksköterska

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som intensivvårdssjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Rogaland en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Amanda Fröling
Amanda Fröling / Teamleader
Rogaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Msyhgqpjx igu, Bxnvthyw aix.
Tidsperiod
23-25, 27-31, 33
Efterfrågad kompetens
Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fnbk-Xqlun Cgukg Jlnaetng rvvg c aiih BGOQMLDFX
Region/kommun
Rogaland/Ahjqjgguf
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka