Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du arbeta inom akutsjukvård i Norge? Då passar detta uppdrag perfekt för dig!

Till denna akutmottagning söker sig vuxna och barn med akuta, somatiska åkommor. Mottagningen tar emot ca 40 patienter om dygnet och har åtta observationsplatser. Här väntar en dynamisk arbetsplats med stor variation, trevlig arbetsmiljö och högt tempo.

Som sjuksköterska triagerar du inkommande patienter, hanterar läkemedel, har kontakt med anhöriga och mer.

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag via Agila?

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Att ta sjuksköterskearbete i Rogaland

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Amanda Fröling
Amanda Fröling / Konsultchef
Rogaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gkkwseonf jcn, Wmptyqimvpn
Tidsperiod
26 (2023)-33 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hkdthkojhpgc eac CQSDMCQCS
Region/kommun
Rogaland/Cmnibectx
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka