Bemanningsarbete för sjuksköterska i Säter

Nu söker vi fler sjuksköterskor för arbete på äldreboende. Här väntar en självständig roll där du möter du personer med varierande sjukdomar och vårdbehov. Du arbetar i nära team med läkare, undersköterska, arbetsterapeut samt fysioterapeut. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på äldreboende.

De söker en sjuksköterska, gärna med erfarenhet av liknande uppdrag. Du bör ha goda kunskaper i svenska och ha B-körkort. För att trivas i rollen bör du även vara trygg och självständig i din profession med vana att ta egna beslut.

Att ta sjuksköterskearbete som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Säter

Säters kommun ligger i södra delen av Dalarnas län och kommunen gränsar i öster till Hedemora och i väster till Borlänge och Falun, i söder till Smedjebacken och i norr till Falun. Förutom Säters centralort så finns kommundelarna Gustafs, Stora Skedvi och Silvberg. Följ silvrets och järnets spår via Silverringen, en kulturslinga som går genom Säters bergslagsområden och knyter samman sju sevärda bergslagsmiljöer, eller förstummas av det turkosa vattnet i Östra Silvbergs gruva. Småskaligt och närproducerat med hög kvalitet utmärker matupplevelserna i kommunen. Ta del av den vackra jordbrukstrakten genom att följa med på en matsafari med traktor och vagn runt gårdarna i Skedvibygden.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Henrik Millbert
Henrik Millbert / Konsultchef
Säter
Faktaruta
Uppdragsgivare
Påpixp nhcqhf
Tidsperiod
8-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åiqwæir b dcgbc Uåtxy
Region/kommun
Dalarna/Säter
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka