Bemanningsjobb för ambulanssjuksköterska i Söderhamn

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag på Ambulansen.

Har du även ett intresse av att hjälpa människor i akuta situationer? Då passar detta uppdrag perfekt för dig!

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska i ambulanssjukvård. Som ambulanssjuksköterska behandlar du svårt sjuka patienter som har drabbats av akuta kroppsliga sjukdomar eller skadat sig i olyckor.

Enheten söker en legitimerad ambulanssjukvårdare med kompetens inom ambulans – samt intensivsjukvård.

För att söka detta uppdrag behöver du ha minst 2 års erfarenhet som sjuksköterska.

Varför ta sjukskötersketjänst hos Agila?

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som ambulanssjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sjuksköterskejobb i Söderhamn

Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, som sträcker sig från den vackra skärgården till skogarna och de blånande bergen. Gillar du att promenera kan det sagoslottsliknande utsiktstornet Oscarborg rekommenderas, där du ser över hela Söderhamn. I fiskeläget Skärså kan du promenera i den vackra fiskarbebyggelsen och njuta av havets läckerheter. Kungsgården, Skog och Trönö är annars intressanta platser för dig som är intresserad av medeltida kyrkohistoria. Holmsvedens storskogar bjuder på många upplevelser, inte minst kommunens högsta naturliga punkt, Storberget. Den årliga westernshowen är något mer ljudlig än skogens sus.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Söderhamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ipnrsdgwub Påumujltf
Tidsperiod
49-1 (2024), 3 (2024)-7 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ambulans
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yxælsælowsctpm gdfhd Tåhcclmhs
Region/kommun
Gävleborg/Söderhamn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka