Ledigt jobb för sjuksköterska i Söderhamn

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus?

Nu söker vi sjuksköterskor till arbete inom hemsjukvård, korttidsvård och särskilt boende inom äldreomsorg samt funktionshinderomsorg.

Ta chansen till ett varierande arbete där din insats gör stor skillnad för den enskilda och där du blir en betydande del i deras vård.

Bidra till att ge varje enskild en ökad livskvalitet och en så god vård som möjligt.

Arbetsuppgifterna varierar beroende på arbetsområde. Du arbetar både självständigt och i nära samarbete med övriga professioner inom verksamheten.

Erfarenhet av liknande arbetsplats är meriterande.

Varför ta sjuksköterskearbete hos Agila?

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskearbete i Söderhamn

Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, som sträcker sig från den vackra skärgården till skogarna och de blånande bergen. Gillar du att promenera kan det sagoslottsliknande utsiktstornet Oscarborg rekommenderas, där du ser över hela Söderhamn. I fiskeläget Skärså kan du promenera i den vackra fiskarbebyggelsen och njuta av havets läckerheter. Kungsgården, Skog och Trönö är annars intressanta platser för dig som är intresserad av medeltida kyrkohistoria. Holmsvedens storskogar bjuder på många upplevelser, inte minst kommunens högsta naturliga punkt, Storberget. Den årliga westernshowen är något mer ljudlig än skogens sus.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Söderhamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cåfjfaeene rgnsfu
Tidsperiod
25-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ymnhauqniqbvsr a iee ad Såegcngao
Region/kommun
Gävleborg/Söderhamn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka