Bemanningsjobb för anestesisjuksköterska i Södermanland

Är du redo för att arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget hos denna uppdragsgivare. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare.

Enheten består av en operationsavdelning som även innefattar hantering av sterilgods, en uppvakningsavdelning (UVA) och intensivvårdsavdelning (IVA).

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter inom liknande arbetsuppgifter.

Om du tycker detta låter som ett uppdrag just för dig - skicka då in din ansökan så berättar vi mer!

Sjuksköterskeuppdrag via Agila anestesisjuksköterska

Trivs du med att arbeta som anestesisjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Södermanland

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yæsyhffcmxatuk, Oxkqsnblmhjdvhfi
Tidsperiod
12-35
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad), Anestesi (erfarenhet), Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Khbofjåmyc bc gfhef Vkijgyjsiu
Region/kommun
Södermanland/Ubhwaoaasc
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka