Ledigt jobb för anestesisjuksköterska i Södermanland

Är du redo för att arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget hos denna uppdragsgivare. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare.

Enheten består av en operationsavdelning som även innefattar hantering av sterilgods, en uppvakningsavdelning (UVA) och intensivvårdsavdelning (IVA).

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter inom liknande arbetsuppgifter.

Sjuksköterskejobb hos Agila anestesisjuksköterska

Att arbeta som anestesisjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Södermanland?

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cåglnclswcpjnw, Djgtsjewdjldlfwt
Tidsperiod
40-48
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad), Anestesi (erfarenhet), Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ojhiusåjdv fi hccfe Hmrmqxnluk
Region/kommun
Södermanland/Watxvpoiru
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka