Ledigt jobb för barnsjuksköterska i Södermanland

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna avdelning. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Till avdelningen kommer barn och ungdomar i åldern 0-18 år. Deras uppdrag är att utreda, vårda och behandla barn och ungdomar som är i behov av barnmedicinsk specialistvård.

Tidigare erfarenheter inom likande arbete är meriterande.

Tycker du detta låter som ett uppdrag just för dig? Då ser vi fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

Som barnsjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför sjuksköterskejobb i Södermanland?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xåureqsflrypcy Itll Upweæbona
Tidsperiod
51-5 (2023)
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad) eller Barn (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ebjcfwænbb ea Vlfrwyplsa
Region/kommun
Södermanland/Wiiylsbgsb
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka