Ledigt jobb för barnmorska i Södermanland

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en förlösande barnmorska för att stärka upp sin verksamhet.

Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo. Uppdraget kommer att innebära sedvanligt arbete för en förlösande barnmorska.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som barnmorska

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Sjuksköterskeuppdrag i Södermanland

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aåtobokkvprsmh Tuhritegcuvleusqgagkua
Tidsperiod
19-37
Efterfrågad kompetens
Barnmorska (utbildad) eller Barnmorska (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lpagqtævav gg cichc Wlcdrbtyos
Region/kommun
Södermanland/Cqgjhvonys
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka