Bemanningsjobb för sjuksköterska i Södermanland

Denna kommun söker ett flertal sjuksköterskor för uppdrag inom olika verksamhetsområden.

Ett av uppdragen är inom socialpsykiatrin och funktionshinder. I arbetet ingår att ha ansvar för patienter inom SOL och LSS, två korttidsverksamheter samt patienter som bor i eget boende med boendestöd.

Som sjuksköterska ansvarar du även för att göra fysiska och psykiska bedömningar av patienterna, handleda personal, hantera läkemedel och hålla stödsamtal. För dig som vill ha ett roligt och stimulerande arbete med stort eget ansvar passar detta uppdrag perfekt.

Erfarenhet av nämnda kompetensområden är ett krav, likaså att ha körkort.

Om du tycker detta låter intressant så tveka inte på att skicka in din ansökan nu!

Sjuksköterskearbete hos Agila sjuksköterska

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Sjuksköterskeuppdrag i Södermanland

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mxxhhrpgghia pctogu
Tidsperiod
25-32
Efterfrågad kompetens
Distriktsjuksköterska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bbeyrilqetefg e aab ca Nomukgygghj
Region/kommun
Södermanland/Fdmichmjbop
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka