Ledigt jobb för sjuksköterska i Södermanland

Avdelningen söker dig som legitimerad sjuksköterska med god erfarenhet och är van vid självständigt arbete. Uppdraget innebär arbete på avdelning med ansvar för allmän kirurgi samt öron-näsa hals patienter. Akut flöde av patienter, planerat intag operationer. Arbete i team tillsammans med undersköterska, paramedicin, läkare.

Avdelningen är uppdelad i olika specialiteter i egenskap av kärlkirurgi, nedre- och övre mag- och tarmkirurgi, urologi, öron-näsa-hals-kirurgi, käkkirurgi samt bröst- och plastikkirurgi. Här vårdas även patienter med tumörsjukdomar.

Sjuksköterskeuppdrag via Agila sjuksköterska

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Att ta sjuksköterskejobb i Södermanland

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Råcqvffskinagf Gpybcpbtj Læqsyhwwsctum, ÆLN
Tidsperiod
8-9
Efterfrågad kompetens
Kirurgi (utbildad), Kirurgi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Råsfyothhxsbul, Esch H, xybh i dfh fi Seqwivlold
Region/kommun
Södermanland/Caruuyycaf
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka