Sjuksköterska sökes till arbete i Södermanland

Denna kommun är i behov av sjuksköterska för arbete inom både hemsjukvård och SÄBO. Här möter du personer med varierande sjukdomstillstånd och besvär, vilket gör att du får ett omväxlande arbete.

Arbetsuppgifterna består exempelvis av att spola katetrar, lägga om sår och dela dosett. För att trivas i rollen ska du kunna arbeta självständigt och vara van vid att ta egna beslut.

Din arbetstid blir främst natt. Det är meriterande om du tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Södermanland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ybeæqgjwe trmutp WOV
Tidsperiod
29-31
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bfruxwgioec b bef fe Dtqåxtva
Region/kommun
Södermanland/Gncæjcyc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka