Bemanningsjobb för sjuksköterska i Södermanland

Sjuksköterska sökes för arbete inom kommunal hälso- och sjukvård på SÄBO. Uppdraget innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska såsom bedömning/undersökning av patienter, sårvård, läkemedelshantering och dokumentation.

Här väntar en spännande arbetsplats med trevliga kollegor som delar ditt intresse för att bedriva högkvalitativ och trygg sjukvård.

Körkort är ett krav.

Sjuksköterskejobb via Agila sjuksköterska

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Sjuksköterskearbete i Södermanland

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Crcæsfnqt xhatuk LÆAX/FOQ
Tidsperiod
24-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Æerqw Ucqvvxysm eh dif bc Mavæscyi
Region/kommun
Södermanland/Wcvåxnnn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka