Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du ha ett stimulerande arbete i en dynamisk arbetsmiljö? Nu söker vi fler sjuksköterskor till denna medicinska intermediärvårdsavdelning. Avdelningen tar emot patienter både från akutmottagning, intensivvårdsavdelning och vårdavdelningar. Här vårdas patienter med svikt i olika organsystem i behov av övervakning. Vården innefattar bland annat inotropi, icke invasiv ventilation, högflödesbehandling och artärnål. Här väntar ett spännande arbete med korta vårdtider och snabbt växlande tempo.

Avdelningen söker en sjuksköterska med minst två års erfarenhet av yrket och erfarenhet av intermediär-/eller akutsjukvård. Specialistutbildning inom akutsjukvård är meriterande.

Sjukskötersketjänst hos Agila sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Sjuksköterskejobb i Södermanland

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nudåscdcl wrtwlpca XOSQ
Tidsperiod
22-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jisgdk dæb f dad fh Mreæokeq
Region/kommun
Södermanland/Mlmåqfwb
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka