Ledigt jobb för sjuksköterska i Södermanland

Vill du ha ett självständigt arbete med stor flexibilitet? Då är detta uppdrag något för dig!

Nu söker vi sjuksköterskor för arbete med sjukvårdsrådgivning på telefon. Här möter du patienter i alla patientkategorier vilket gör arbetet roligt och utvecklande. Uppdraget innebär att göra medicinska bedömningar och hänvisa patienten rätt, både via telefon och chatt.

För att trivas i rollen bör du vara självständig i din profession och känna dig trygg med att göra egna bedömningar. Eventuellt finns det möjlighet att arbeta hemifrån.

Tidigare erfarenhet av telefonrådgivning är meriterande.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Södermanland

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
fddi Eæsongpwbr Qæoevueavpcv
Tidsperiod
24-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qfkfvhåplq ii bcf ad Gabgpqbrpn
Region/kommun
Södermanland/Ogdjkgwcnj
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka