Ledigt jobb för sjuksköterska i Södermanland

Är du intresserad av att arbeta inom hemsjukvård och med människor på särskilda boenden? Då kan detta uppdrag vara den perfekta möjligheten för dig!

I denna roll utför du hembesök hos personer som har identifierats som i behov av hemsjukvård. Det kan vara individer som bor i sina egna hem eller i en lägenhet på ett särskilt boende.

Dina ansvarsområden inkluderar medicinadministration, såromläggning, provtagning, smärtlindring samt vård i livets slutskede.

Varför ta sjuksköterskearbete hos Agila?

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför sjuksköterskearbete i Södermanland?

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Sjtgh Uyasgp
Tidsperiod
31-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fåmkxl Dæoixsfih f iccdc Ofqdo
Region/kommun
Södermanland/Iubrc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka