Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Södermanland

Vill du bli en del av ett fantastiskt team där högkvalitativ vård står i centrum? Då är denna arbetsplats rätt för dig. Denna enhet söker fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Som sjuksköterska här kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter, inklusive bedömning och undersökning av patienter, sårvård, medicinhantering och dokumentation.

Du kommer att arbeta tillsammans med ett skickligt team som strävar efter att ge bästa möjliga vård. Här erbjuds ett stimulerande och varierande arbete där du kan förvänta dig utmaningar och trevliga kollegor.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Sjuksköterskejobb i Södermanland

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fbqovafwblfp æbrksfviogi Cpaæbmtn
Tidsperiod
30-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eccgoxtuegm d K addbh Wwsæevkb
Region/kommun
Södermanland/Vgwærywu
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka