Sjuksköterska sökes till uppdrag i Södermanland

Är du en engagerad sjuksköterska som vill göra en verklig skillnad i patienters liv? Då är detta ett uppdrag för dig!

Som sjuksköterska på avdelningen får du ett mångsidigt och meningsfullt arbete där du ansvarar för att administrera läkemedel, dokumentera noggrant, och delta aktivt i rond, rehabrond, anhörigmöten och SIP. Du leder och fördelar omvårdnadsarbetet under ditt pass och agerar som arbetsledare i teamet.

På avdelningen tar de emot patienter via remiss, vilket betyder att de inte har akut intag och du får möjlighet att arbeta med en stabil patientgrupp över en längre tid.

Bli en del av ett dedikerat team och bidra till att våra patienter når så hög självständighet som möjligt.

Sjuksköterskeuppdrag via Agila sjuksköterska

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Södermanland en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uåtjlglciihcaw, Tcavpivpxpdebwjxugfnxtaxtq
Tidsperiod
30-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Koiaiuåsoq dd fafgh Mpkqxbgiah
Region/kommun
Södermanland/Mhgqtcpnvy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka