Agila söker operationssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Enheten söker dig, legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operation. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom angivet kompetensområde.

Arbetstiderna för uppdraget är främst dagtid. Schema diskuteras vid eventuell tillsättning.

Be oss kontakta dig, så berättar vi gärna mer om uppdraget och vad vi skulle kunna erbjuda just dig.

Sjuksköterskejobb via Agila operationssjuksköterska

Trivs du med att arbeta som operationssjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Södermanland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cibcjrhakrc Vnvajhtbw Frvdplmelpmqfnhpiebdn
Tidsperiod
12-14
Efterfrågad kompetens
Operation
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nurwålekhy fc cdhgh Usuymsysswd
Region/kommun
Södermanland/Xlptftbigug
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka