Agila söker psykiatrisjuksköterska till uppdrag i Södermanland

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag på psykakuten. Är du också intresserad av att hjälpa människor i akuta situationer? Då passar detta uppdrag perfekt för dig!

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på psykiatrisk akutmottagning. Akutmottagningen tar emot och behandlar sökande patienter över 18. Det är patienter som lider av akuta psykiska besvär samt som är i behov av omedelbar psykiatrisk vård.

Har du tidigare erfarenhet från psykiatrisk akutmottagning är detta meritererande.

Att ta sjuksköterskearbete som psykiatrisjuksköterska via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som psykiatrisjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Varför sjuksköterskejobb i Södermanland?

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ddmæfvqcg egfvehvf Feypqygupt
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad) eller Psykiatri (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ayuqyn jæf h faead Wrlæmbim
Region/kommun
Södermanland/Dwoætrhf
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka